(Yllä olevan mainosvideon virheelliset päivämäärät ja vuosiluku johtuvat siitä, että kilpailut piti alunperin pitää vuonna 2020)

Ilmoittaudu >>

Matkakuvaus, WOC 2022 yleisömatka, 24.6.-1.7.2022

Sisältö

1. Matkan luonne
2. Matkaohjelma
3. Majoitus
4. Kööpenhamina-Odense turistipäivä
5. Seurateltta
6. Oheistuotteet
7. Hinta
8. Vaadittu matkustajien vähimmäismäärä
9. Matkustusasiakirjat
10. Vakuutukset
11. Terveysmääräykset
12. Lentomatkatavarat
13. Liikunaesteisten huomiointi
14. Muuta erityistä

1. Matkan luonne

Kyseessä on aktiivisille kilpa- ja kuntosuunnistajille tarkoitettu valmismatkapaketti suunnistuksen MM-kilpailuihin Tanskassa 24.6.-1.7.2022.

Matkan aikana kannustamme Suomen sprinttimaajoukkueen miehet ja naiset huimiin suorituksiin Tanskan kuntakeskustaajamien Koldingin, Frederician ja Vejlen kaduilla sprinttiviestissä, knock-out sprintissä sekä normaalissa sprintissä.

Kisojen yhteydessä käytävä yleisökilpailu (WOC Tour) sisältää kuusi kilpailua (kolme maastomatkaa ja kolme sprinttiä). Yleisökilpailussa on normaalit ikäsarjat (W/M10-W/M90) ja yhteiskisat erikseen maasto -ja sprinttisuunnistuksissa.

Kisapaikkakuntien lisäksi ohjelmassa on tutustumista Kööpenhaminan ja Odensen nähtävyyksiin. Aikataulu mahdollistaa halukkaiden käynnin myös Legolandissa, jonne on n. 45 minuutin ajomatka hotelliltamme.

Kilpailut käydään eri osassa Tanskaa kuin vuoden 2018 veteraanien MM-kisat. Kisamaastot tarjoavat täten uusia haasteita myös vuoden 2018 veteraanikisakävijöille.

Halukkaat voivat jatkaa matkaa Tanskasta suoraan Italiaan veteraanien MM-kisamatkallemme. Italian matkalle ilmoittaudutaan erikseen.

2. Matkaohjelma

Pe 24.6. Lähtö

 • xx.xx Turusta Helsinkiin (aika tarkentuuu myöhemmin)
 • 07.25 Helsingistä Finnairin lennolla AY 951 Kööpenhaminaan
 • Liityntälennot muualta Suomesta mahdollisia

Pe 24.6. Saapuminen Kööpenhaminaan klo 08.05
Pe 24.6. Kööpenhamina-Odense turistipäivä, saapuminen illaksi Koldingiin.
La 25.6. WOC Tour, maastosuunnistus #1, lyhennetty pitkä matka, Frederikshåb
Su 26.6. MM-kisa, avajaiset & sprinttiviesti & palkintojenjako, Kolding
Su 26.6. WOC Tour, maastosuunnistus #2, keskimatka, Hylkedal
Ma 27.6. WOC Tour, sprintti #1, Kolding
Ti 28.6. MM-kisa, knock-out sprintti, karsinta & finaali & palkintojenjako, Fredericia
Ti 28.6. WOC Tour, sprintti #2, Fredericia
Ke 29.6. WOC Tour, maastosuunnistus #3, keskimatka, Frederikshåb
To 30.6. MM-kisa, sprintin karsinta & finaalit ja palkintojenjako, Vejle
To 30.6. WOC Tour, sprintti #3, Vejle
To 30.6. Päättäjäiset
Pe 1.7. Siirtyminen Koldingista Kööpenhaminaan
Pe 1.7. Lähtö Kööpenhamista klo 18.10 Finnairin lennolla AY 958 Helsinkiin
Pe 1.7. Saapuminen

 • Helsinkiin klo 20:40
 • Turkuun klo xx.xx (tarkentuu myöhemmin)

Italiaan veteraanien MM-kisamatkalle jatkaville CPH-HEL paluulennon sijasta yö Kööpenhaminassa 1.-2.7., jonka jälkeen ohjelma jatkuu Italian matkakuvauksen mukaisesti.

<< Alkuun

Aikaa ilmoittautumisen päättymiseen:

000 päivää 00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia

3. Majoitus

Majoitumme koko kisaviikon Koldingissa, joka on yksi kolmesta kisapaikkakunnasta. Etäisyydet Tanskassa ovat lyhyitä ja hotelliltamme on maksimissaan n. 30 minuutin ajomatka päivittäisille kisapaikoille.

Niille osallistujille, jotka jatkavat matkaa Tanskasta suoraan Italiaan veteraanien MM-kisamatkallemme, tulee kisaviikon päätteeksi lisäksi yksi yö Kööpenhaminassa.

Kolding Hotel Apartments (7 yötä)

Majoitumme Koldingissa neljän tähden huoneistohotellissa. Kaikissa huoneistossa on oma keittiö/ruokailutila. Aamiaisen voi joko valmistaa itse tai vaihtoehtoisesti voi valita hotelliaamiaisen. Varustukseen kuuluu mm. astianpesukone, kaapeli-tv sekä ilmainen Wi-Fi-verkko. Tarjolla on sekä kahden että kuuden hengen huoneistoja. Kuuden hengen huoneistoissa osa sängyistä saattaa olla kerrossänkyjä. Kuuden hengen huoneistossa samaan huoneistoon voidaan majoittaa sekä miehiä että naisia riippuen matkaryhmän kokoonpanosta. Kaikki huoneistot ovat ”court yard view” -huoneistoja sisäpihan puolella, jossa kadulta tuleva melu ei häiritse.

Hotellin asiakasarvosanakeskiarvo on booking.com:ssa hyvä 8,5  ja sijaintiarvosana erinomainen 9,4.

Hotellimme sijaitsee aivan Koldingshus-linnan naapurissa. Koldingshusin historia ulottuu yli 750 vuoden taakse ja se on yksi Koldingin kuuluisimmista nähtävyyksistä.

 

<< Alkuun

4. Kööpenhamina-Odense turistipäivä

Saapumispäivä 24.6. on varattu siirtymiseen Kööpenhaminasta Koldingiin (ajoaika ilman taukoja 2 h 30 min.) sekä tutustumiseen Kööpenhaminan ja Odensen nähtävyyksiin. Odense osuu hyvin ajomatkan varrelle kohti kisapaikkaa.  Valitsemme  n. 2-4 nähtävyyttä osallistujien enemmistön toiveiden mukaan. Omat suosikkikohteesi voi ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella, valiten seuraavista vaihtoehdoista:

Kohteiden pääsymaksut maksetaan paikan päällä Tanskan kruunuissa. Pääsymaksut on ilmoitettu myös euroissa suuruusluokan hahmottamisen helpottamiseksi.

<< Alkuun

5. Seurateltta

Mukanamme on wmoc.fi -seurateltta, jossa vaatteiden vaihto käy kätevästi myös sadekelin sattuessa. Seurateltta on käytössä ainakin maastomatkojen kilpailuissa. Sprinttien osalta tilanne katsotaan tarkemmin paikan päällä, huomioiden järjestäjien ohjeistukset.

<< Alkuun

6. Oheistuotteet

wmoc.fi:n veteraanikisamatkoista poiketen, Tanskan matkapaketti ei automaattisesti sisällä wmoc.fi T-paitaa. Paita on mahdollista tilata lisämaksusta.

Paita on Trimtexin laadukasta RUN-mallia. Paidassa on selän ja kainaloiden kohdalla hengittävät paneelit. Vaikka kyseessä ei olekaan varsinainen suunnistuspaita, sopii se hyvin käytettäväksi myös esimerkiksi sprinttisuunnistuksessa!

Paita on saatavilla sekä miesten että naisten mallina. Itsellesi sopivan koon voit katsoa Trimtexin koko-oppaasta >> RUN-paita on juoksupaitana hoikkaa mallia. Jos haluat väljemmän paidan, ota yksi koko isompi.

Teknisen juoksupaidan vaihtoehtona saatavilla on myös verkkoselkäinen suunnistuspaita.
Juoksupaidan hinta on 30 € ja suunnistuspaidan hinta 35 €.

Halutessasi voit ilmoittautumisen yhteydessä tilata kauttamme myös Suomi-kannustustuotteita, jotka sopivat hyvin Suomen MM-kisaedustajien kannustamiseen kisa-areenalla. Saatavilla on Suomi-kannustuslippuja joko kiinteällä varrella, teleskooppivarrella tai ilman vartta.

<< Alkuun

7. Hinta
Ennakkovaraajan
hinta/ hlö
Lähtöpaikka / Majoitus
Majoitus
Koldingissa
6 h
huoneistossa
Majoitus
Koldingissa
2 h
huoneistossa
Turku 1050 € 1250 €
Helsinki 890 € 1090 €
Matkapaketti ilman
lentoja
690 € 890 €

Liityntälennot muualta Suomesta mahdollisia, hinnat arviolta 60-120 €/suunta.

Ennakkovaraajan hinnat voimassa 31.10.2021 saakka. 1.11.2021 alkaen kaikkiin hintoihin lisätään 50 €/hlö. Matkalle voi ilmoittautua 25.2.2022 saakka, mikäli paikkoja on jäljellä.

Matkan hinta on sama, vaikka jatkaisit matkaa Tanskasta suoraan Italiaan veteraanien MM-kisamatkallemme. Tällöin pois jäävän CPH-HEL -paluulennon hinta kompensoituu hotelliyöllä 1.-2.7. Kööpenhaminassa. Mikäli olet valinnut vaihtoehdon ”Matkapaketti ilman lentoja”, on Kööpenhaminan hotelliyön hinta 90 euroa/hlö, sis. aamiaisen.

Matkapaketin hintaan sisältyy:

 • Meno-paluu -lennot Turku (*)/Helsinki – Kööpenhamina
 • Majoitus valitun majoitustason mukaisesti 2 h tai 6 h huoneistoissa (7 yötä)
 • Kuljetus Kööpenhaminasta kisapaikalle ja takaisin (5-9 hengen vuokra-autot)
 • Vuokra-autojen polttoainekulut ja tietullimaksut yhteensä 100 €/auto saakka.
 • Hotellin pysäköintimaksut
 • Päivittäiset kuljetukset hotellilta kisapaikalle ja takaisin
 • Yleisökilpailun (WOC Tour) ilmoittautumispalvelu
 • Suomenkielisen, suunnistavan matkanjohtajan palvelut
 • Suomenkielinen käsiohjelma
 • Italian veteraanien MM-kisamatkalle jatkaville Tanska-Suomi -paluulennon sijasta hotelliyö Kööpenhaminassa 1.-.2.7. aamiaisella.

Lisämaksusta:

 • Nähtävyyksien pääsymaksut
 • Hotelliaamiainen Koldingissa 16,50 €/kpl
 • Yleisökilpailun (WOC Tour) osallistumismaksu, 2. ilmoporras   H/D21 ja vanhemmat, 6 kisaa yhteensä 930 DKK / 130 €, H/D20 ja nuoremmat 6 kisaa yhteensä 510 DKK / 70 €
 • SI-tikun (SIAC) vuokra, 18 €
 • Vuokra-autojen polttoainekulut ja tietullimaksut 100 €/auto ylimenevältä osalta
 • wmoc.fi T-paita. Tekninen juoksupaita 30 €, verkkoselkäinen suunnistuspaita 35 €

(*) Turusta tulijoille Tku-Hki ja Hki-Turku väli mahdollisesti tilausajokuljetuksella, mikäli sopivia liityntälentoja ei ole saatavilla.

Kaikkiin kuuteen WOC Tour -yleisökilpailuun osallistuville osallistumismaksuun sisältyy kisajärjestäjien tarjoama  ”WOC running top”.

Varausmaksun suuruus on 100 euroa, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli osallistuja haluaa, että wmoc.fi hoitaa myös kilpailijan ilmoittautumisen yleisökilpailuun (WOC Tour), lisätään kilpailumaksun summa ja mahdollinen SI-tikun vuokra varausmaksuun.

<< Alkuun

8. Vaadittu matkustajien vähimmäismäärä

Matka toteutuu ilmoitetuilla hinnoilla, mikäli matkalle ilmoittautuu vähintään 10 henkilöä 25.2.2022 mennessä.

<< Alkuun

9. Matkustusasiakirjat

Tanska on EU:n jäsenmaa ja kuuluu Schengen-alueeseen, joten matkustettaessa Suomesta Tanskaan rajatarkastuksia ei normaalitilanteessa ole.

Matkustajalla pitää kuitenkin olla mukanaan passi tai virallinen henkilökortti, jolla tarvittaessa pystyy todistamaan henkilöllisyytensä. Esimerkiksi ajokortti tai pankkikortti eivät kelpaa matkustusasiakirjaksi eivätkä henkilöllisyystodistukseksi.

Suosittelemme ottamaan mukaan Kelan myöntämän EU:n sairausvakuutuskortin.

Suomalaiset eivät tarvitse Tanskan matkalle erillistä viisumia.

<< Alkuun

10. Vakuutukset

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus tapaturmien, tavaroiden katoamisten ym. varalta. Lisäksi suosittelemme peruutusturvavakuutusta, jonka avulla on mahdollista saada vakuutusyhtiöltä korvauksia peruutustapauksissa.

<< Alkuun

11. Terveysmääräykset

THL:n Matkailijan Terveysopas suosittaa kaikille Tanskaan matkustaville Kurkkumätä-jäykkäkouristus (dT) sekä MPR -rokotetta.

Riskinarvion perusteella harkittavaksi rokotesuojaksi mainitaan lisäksi puutiaisaivotulehdus (pieni riski lähinnä Bornholmissa). Matkamme ei suuntaudu Bornholmiin.

<< Alkuun

12. Lentomatkatavarat

Matkapakettiin sisältyvillä lennoilla lentolippuun sisältyy käsimatkatavaran lisäksi yksi (1) ruumaan menevä matkatavara.

Ruumaan menevän matkatavaran maksimipaino Finnairin lennoilla on 23 kg ja ulkomitat (pituus + leveys + korkeus) enintään 158 cm.

<< Alkuun

13. Liikunaesteisten huomiointi

Kyseessä on aktiivisille kilpa- ja kuntosuunnistajille tarkoitettu urheilumatka. Matka ei sovi liikuntaesteisille.

14. Muuta erityistä

Hotellimme sijaitsee MM-kisojen sprinttiviestin harjoituskieltoalueella (Embargoed area). Matkallemme eivät voi osallistua Suomen suunnistusmaajoukkueen edustussuunnistajat, heidän henkilökohtaiset huoltajat/valmentajat eivätkä muut suunnistusmaajoukkueen jäsenet.

 

Ilmoittaudu >>