wmoc.fi Jukolajuna 2021
Toimitus- ja peruutusehdot

1) Pyrimme hankkimaan VR:ltä ryhmäliput Napapiiri-Jukolan 2021 yöjunaan makuuvaunupaikoilla TKU-ROI-TKU. Lähtö pe-illalla 18.6.2021 Turusta ja paluulähtö takaisin Turkuun sunnuntai-illalla 20.6.2021 Rovaniemeltä. Saapuminen Turkuun maanantai-aamulla 21.6.2021. Junien tarkat lähtö- ja paluuajat selviävät keväällä 2021.

2) Mikäli onnistumme saamaan lippuja vähemmän, kuin mitä on ennakkovarauksia, myydään liput varausjärjestyksessä.

3) Ennakkovarausmaksu on 25 euroa/hlö, joka huomioidaan lipun lopullisessa hinnassa.

4) Mikäli peruutat matkan, maksettua ennakkovarausmaksua ei palauteta

5) Ennakkovaraus on henkilökohtainen. Varausta ei voi siirtää eteenpäin kenellekään muulle.

6) Suunnistusseurat voivat halutessaan tehdä vähintään 20 hengen seurakohtaisia ennakkovarauksia. Peruutusehdot seuratilauksissa on muuten samat, mutta matkustajien nimiä ei tarvitse ilmoittaa varausvaiheessa.

7) Lipun hintaan lisätään 15 euron palvelumaksu/hlö. Vähintään 20 hengen seuratilauksissa palvelumaksu on 10€/hlö.

8) Meno-paluu -lipun arvioitu kokonaishinta, sisältäen palvelumaksun, on 150-300 euroa. Mikäli lipun kokonaishinnaksi muodostuu yli 300 euroa, voit halutessasi peruuttaa matkan ja saat maksamasi ennakkovarausmaksun takaisin.

9) Mikäli emme onnistu saamaan sinulle lippua, esim. lippujen kovan kysynnän takia, palautamme maksamasi ennakkovarausmaksun. Tällaisessa tapauksessa, sinulla ei ole oikeutta saada korvausta matkan peruuntumisen sinulle aiheuttamista mahdollisista muista välittömistä tai välillisistä kuluista tai mielipahasta.

10) Kyseessä ei ole matkapakettilain (”Laki matkapalveluyhdistelmistä 901/2017”) mukainen matkapalveluyhdistelmä, vaan yksittäinen meno-paluu -matkalippu. Täten wmoc.fi:n yleiset sopimusehdot eivät sellaisenaan ole voimassa. Niitä voidaan kuitenkin noudattaa soveltuvin osin siltä osin, kun ne eivät ole ristiriidassa näiden matkakohtaisten ehtojen kanssa.

<< Paluu